0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Betaling

1. Wij accepteren momenteel een verscheidenheid aan creditcards, waaronder Visa, MasterCard, Paypal. Het is makkelijk om een creditcard te gebruiken om te betalen voor uw boostekoop.com aankoop, Doe gewoon als volgt:

 

1) Klik op uw winkelwagen pagina "check out" Na de beoordeling van uw artikelen.

 

2) Selecteer op de pagina Bestelinformatie onder Betaalmethoden Creditcard.

 

3) Klik "Ga verder met de kassa" Voer uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).

 

4) Nadat u uw betalingsgegevens hebt ingevuld, klikt u op Doorgaan om betaling voor uw item (en) af te ronden..

 

boostekoop.com Uw creditcard bewaren of herzien persoonlijke informatie. Als zodanig, als er problemen optreden met betrekking tot uw creditcard transactie, kunt u contact opnemen met uw creditcard bedrijf voor hulp.

 

2. Volledige betaling dient te geschieden within 7 Dagen na het plaatsen van uw bestelling, of de bestelling is ongeldig of geannuleerd door het systeem.

 

3. Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer hebt ingevuld bij het invullen van de informatie van uw koperZorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer hebt ingevuld bij het invullen van de informatie van uw koper.

 

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet Neem contact met ons op. Wij zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring mogelijk heeft.