0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Privacybeleid

Dit privacybeleid geeft de basis aan waarop we persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen of die u aan ons verstrekken, verwerken. Lees het volgende aandachtig door.

Informatie die we over u kunnen verzamelen:

Wij kunnen de volgende informatie over u verzamelen en verwerken:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie geven door formulieren op onze site in te vullen of door ons per telefoon, e-mail of anderszins te wijzigen. Dit omvat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze site te gebruiken, een product te zoeken, een bestelling op onze site te plaatsen, deel te nemen aan de boostekoop.com, een competitie, promotie of onderzoek in te voeren en wanneer u een probleem met onze site rapporteert. De informatie die u ons geeft, kan uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, financiële en creditcardgegevens bevatten.

De volgende informatie kan worden verzameld, maar wordt geanonimeerd en bevat geen informatie waaruit u kan worden geïdentificeerd:

• Technische informatie, inclusief het internetprotocol (IP) adres van uw computer, uw inloggegevens, browser type en versie, tijdzone instelling, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform; 

•Informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) clickstream naar, via en van onze site (inclusief datum en tijd); Producten die u hebt bekeken of gezocht Reacties op pagina's, downloadfouten, bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en muisoverschrijvingen) en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina en elk telefoonnummer dat ons klantenservicenummer belt.

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens

Persoonlijke informatie die u verstrekt wordt alleen door ons gebruikt voor de volgende doeleinden:

• Om uw winkelervaring op onze website te verbeteren

• Uw bestelling verwerken

• Met uw toestemming, u op de hoogte te stellen van producten of speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn voor u

Delen van informatie

Wij verkopen niet of delen uw informatie op andere wijze met een derde partij. Wij gebruiken uw informatie uitsluitend zoals vermeld in dit beleid.

Openbaarmaking van uw informatie

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met leden van de groep van boostekoop.com, wat betekent dat onze dochterondernemingen, onze ultieme holding en haar dochterondernemingen.

Als we zaken of activa verkopen of kopen, kunnen wij dergelijke informatie aan de potentiële verkoper of koper van dergelijke zaken of activa bekendmaken, zoals redelijkerwijs nodig mag zijn.

Waar wij uw gegevens opslaan

Alle informatie die u aan ons verstrekt is opgeslagen op onze beveiligde servers. Eventuele betalingstransacties worden gecodeerd met behulp van SSL-technologie. Waar wij u hebben gegeven (of waar u hebt gekozen) een wachtwoord waarmee u toegang heeft tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor het bewaren van dit wachtwoord. Wij vragen u om geen wachtwoord met iemand te delen.

Helaas kan de overdracht van informatie via het internet niet helemaal veilig zijn. Hoewel we ons uiterste best doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de beveiliging van uw gegevens die aan onze site worden doorgegeven niet garanderen; Elke overdracht is op eigen risico. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, gebruiken we strikte procedures en beveiligingsfuncties om onbevoegde toegang te voorkomen.

 

Koekjes

We gebruiken cookies om bij te houden van uw huidige winkelperiode, zodat u uw winkelmand op elk gewenst moment kunt ophalen en de inhoud van onze website kunt personaliseren en een consistente ervaring garanderen. We gebruiken ook cookies om te volgen hoe bezoekers interacteren met onze website om te controleren hoe we presteren.

Er zijn geen persoonlijk identificeerbare informatie opgeslagen in deze cookies.

Voor de volledige technische uitleg, lees meer over cookies die op onze site worden gebruikt.

Als u deze cookies wilt verwijderen, kunt u dit doen door deze instructies te volgen.

Emails

We haten ook junk mail!

Wij zullen u emailen om uw bestelling te verwerken en daarna om u voor te stellen aan de voordelen van ons loyaliteitsprogramma. Alleen boostekoop.com zal uw emailadres gebruiken. Wij zullen uw e-mailadres of persoonlijke gegevens nooit doorgeven aan een derde voor marketingdoeleinden. Wij leveren uw e-mailadres aan leveringsdiensten met als doel het verzenden van bijhouden van uw tracking voor uw bezorging.

U kunt op elk moment uitschrijven

Wanneer u lidmaatschap van de boostekoop.com e-mail nieuwsbrief maakt, kunt u op elk gewenst moment uitschrijven door op de unsubscribe link te klikken die aan de onderkant van elk bericht dat we verzenden, klikken. Of u kunt een bericht sturen naar onze klantenservice en wij zullen u uitschrijven.

Links naar andere websites

Onze site kan links bevatten naar andere websites die niet door ons eigendom zijn of worden geëxploiteerd. Wij hebben geen controle over, aanbevelen of onderschrijven en zijn niet verantwoordelijk voor deze sites of hun inhoud, producten, diensten of privacybeleid. Raadpleeg het privacybeleid van de website van derden om te begeleiden over de werking, de functie en het beheer van die website. U dient zelf ook de authenticiteit van elke website te beoordelen die verschijnt of beweert dat het een van onze sites is (waaronder die gekoppeld zijn aan een e-mail).

Wijzigingen in dit beleid

Wijzigingen die wij in de toekomst aan ons privacybeleid kunnen doen, worden op deze pagina geplaatst en, indien van toepassing, per e-mail aangemeld. Controleer alstublieft regelmatig om eventuele updates of wijzigingen in ons privacybeleid te zien en hoe ze u van invloed zijn.

Jou rechten

De Wet bescherming persoonsgegevens (de "wet") heeft verschillende bepalingen die ervoor zorgen dat iedereen die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens moet voldoen aan strikte regels.

De wet biedt de volgende principes, die we altijd volgen:

• Wij verwerken uw gegevens tamelijk en wettelijk.

• Wij verkrijgen uw gegevens alleen voor specifieke en wettelijke doeleinden, en gebruiken ze niet voor enig ander doel.

• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens die relevant zijn, relevant en niet overdreven zijn in verband met het doel waarvoor het wordt gehouden.

• Wij zorgen ervoor dat persoonsgegevens nauwkeurig en zo nodig bijgehouden worden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan nodig is.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig uw rechten krachtens de wet.

• Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen enige vernietiging, schade of verlies.

• Wij zullen uw persoonsgegevens niet buiten de Europese Economische Ruimte overbrengen, tenzij dat land of gebied een adequaat beschermingsniveau waarborgt.

Neem contact met ons op

Eventuele vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en u kunt email us at through our "Neem contact met ons op" page.