0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

                                                                                        Uitwisseling en retourneren
 

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

 

 Controleer het alsjeblieft na ontvangst en doe alsjeblieft geen accessoires voordat u de hoofdartikel (en) voor de grootte controleert. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen we het graag ruilen of retourneren onder voorbehoud van dit retourbeleid. Gratis 365 dagen retourneren. Retour iets voor welke reden ook al tot een jaar nadat u het heeft gekocht. Wij geven u een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

 Hoe kunt u een artikel in Nederland retourneren

 

 1. Vul het retourformulier in en druk een freepost-label af.

 

 2. Pak uw retour veilig op. Sluit zoveel mogelijk originele verpakking in.

 

 3. Breng het naar het postkantoor en vraag om een ​​certificaat van het posten.

 

4. Uw teruggave wordt verwerkt en een vervanging of een terugbetaling wordt uitgereikt.

 

Retourbeleid

 

 U mag goederen inspecteren en proberen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Als u een deel of al uw bestelling wenst terug te betalen voor een terugbetaling of ruil, moet u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel in kennis stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het voltooide bestel gedeelte van uw account op deze website of per email of per telefoon.

 

 Bewaar de portokosten bij het verzenden van de goederen naar ons. Dit is voor uw eigen veiligheid in geval goederen in transit verloren gaan.

 

 

Recht op Annuleren

 

 U heeft een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Zie voor meer informatie onze pagina Recht op annuleren.

 

Terugbetalingsbeleid

 

 Voor volledige bestelling retourverzoeken of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na aflevering van de bestelling, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakking en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan ​​als u een soort levering anders dan de minst dure koos Type standaard levering aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

 

 Voor verzoeken om gedeeltelijke bestelling, binnen 14 dagen na de dag na ontvangst, ontvangen wij de kosten van de bestellingskosten. Verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

 

 Hele of gedeeltelijke order retourverzoeken ontvangen na 14 dagen van de dag na de aflevering kunnen naar ons goeddunken worden geaccepteerd en een creditbrief of uitwisseling aangeboden. De verpakking en verzendkosten zijn niet terugbetaalbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelpunten.

 

 Standaardkosten voor verzending en verzendkosten voor uitwisselingsartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de uitwisselingsartikelen vervolgens teruggestuurd worden voor een terugbetaling, in welk geval zij van de restitutie worden afgetrokken. Express-verpakking en verzendkosten voor uitwisselingen moeten vooraf worden betaald.

 


Procedure

 

 Als u een bestelling wilt annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

 

 Om een ​​retourverzoek door deze website in te dienen, log je dan in op je account, ga naar 'Voltooide Orders', klik op 'Retourneren' naast de betreffende bestelling, vul het formulier in en klik op 'Stuur retourverzoek'. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email met uw bestelnummer, wat u wenst terug te keren en waarom u het wenst terug te sturen.

 

 U ontvangt dan een email met uw Retourverzoek ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons terugstuurt.

 

 Wij zullen het met u eens zijn om het product te betalen, te vervangen of te vervangen, afhankelijk van beschikbaarheid.

 

 Gelieve de retourartikelen terug te sturen naar ons zonder onnodige vertraging en in elk geval uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek communiceert. We raden u aan een geregistreerde of track en trace post methode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geplaatste waarde.